top of page

Noutăți

Stagii de practica/voluntariat in psihologie clinica si psihoterapie


Gamma Institute isi deschide portile si in semestrul 2, studentilor si masteranzilor care vor sa isi aprofundeze informatiile despre tot ce presupune activitatea unui psihoterapeut.

Practica de specialitate reprezinta o prima etapa in procesul prin care viitorul absolvent se confrunta cu cerintele practice ale domeniului de activitate spre care se va indrepta dupa absolvire. Orele de practica te vor ajuta sa identifici care parte a psihologiei te atrage mai mult si in ce directie vrei sa te indrepti, vei incepe sa te cunosti mai bine, sa iti accesezi resursele si sa incepi construirea identitatii tale profesionale. Inceputul poate parea dificil, insa alaturi de o echipa profesionista, care pune calitatea serviciilor oferite pe primul loc, ai oportunitatea sa te dezvolti si sa fructifici tot ce ai invatat la nivel teoretic.

Studentii de la facultatea de psihologie sau de la facultatile conexe, pot participa la doua programe GAMMA, lansate in luna octombrie 2018 si care isi continua cursul si in semestrul care tocmai a inceput.


1. Programul de Practica in psihologie clinica si psihoterapie pentru studentii de la programele de master in aceasta specialitate.

- programul cuprinde 28 de ore de practica clinica, structurate pe 4 module derulate in cadrul semestrului 2

- in cadrul acestui program, ai acces la instrumente de lucru folosite in practica privata, studii de caz, sub indrumarea unei echipe formate din specialisti in domeniul psihologiei clinice si psihoterapiei sistemice

- iti dezvolti si exersezi logica clinica, participi la activitatile de grup si te integrezi in comunitatea psihologilor intr-un mod in care dezvoltarea profesionala nu mai este dificila, ci este o calatorie alaturi de alti oameni cu aceleasi interese ca si tine.


2. Programul de practica si voluntariat in cadrul departamentului Gamma Training si Gamma Projects & Research - se adreseaza studentilor de la facultatile de psihologie, sociologie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala, dar si tuturor celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de lucru in echipa, organizare, comunicare cu oamenii si care vor sa se implice in declansarea unei schimbari in comunitatea in care traim.

- te implici in organizarea si derularea conferintelor de psihologie Gamma, luand contact cu profesionistii sin psihologie si invatand cum sa dezvolti activitati de grup cu specific psihologic

- realizezi activitati de documentare si cercetare pe diferite tematici din psihologie si psihoterapie

- te implici in activitatile proiectelor europene derulate de Gamma Institute (Love Life & Dance, Gamification of employment, LongLife Dancing), prin care lucram in special cu tinerii, prin metode expresive si de educatie non-formala.


Pentru a te inscrie in echipa de stagiari si voluntari GAMMA Institute, completeaza formularul urmator: https://goo.gl/forms/TdkcZQO9T86helCT2 sau suna la numarul de telefon 0741.093.131


Comentários


bottom of page