top of page

GAMMA history

Stagii de practica/voluntariat in psihologie clinica si psihoterapie


Gamma Institute isi deschide portile si in semestrul 2, studentilor si masteranzilor care vor sa isi aprofundeze informatiile despre tot ce presupune activitatea unui psihoterapeut.

Practica de specialitate reprezinta o prima etapa in procesul prin care viitorul absolvent se confrunta cu cerintele practice ale domeniului de activitate spre care se va indrepta dupa absolvire. Orele de practica te vor ajuta sa identifici care parte a psihologiei te atrage mai mult si in ce directie vrei sa te indrepti, vei incepe sa te cunosti mai bine, sa iti accesezi resursele si sa incepi construirea identitatii tale profesionale. Inceputul poate parea dificil, insa alaturi de o echipa profesionista, care pune calitatea serviciilor oferite pe primul loc, ai oportunitatea sa te dezvolti si sa fructifici tot ce ai invatat la nivel teoretic.

Studentii de la facultatea de psihologie sau de la facultatile conexe, pot participa la doua programe GAMMA, lansate in luna octombrie 2018 si care isi continua cursul si in semestrul care tocmai a inceput.