top of page

Noutăți

Să atingi invizibilul din tine prin cursul de dezvoltare personală SAS, un salt în conștiință

Mi-a atras atenția un citat grozav din cartea lui Maurice Nicolle - ”The Living Time”.

Cursul introductiv SAS este o călătorie de dezvoltare personală folosind paradigma conștiinței cuantice.

”Platon spune că a deveni un spectator al Timpului este un leac pentru răutatea sufletească. Trăim într-o realitate îngustă, parțial condiționată de forma noastră de percepție și parțial făcută de opiniile pe care le-am împrumutat, de care ne este legată stima de sine. Luptăm pentru opiniile noastre, nu pentru că le credem, ci pentru că implică sentimentul obișnuit de sine. Deși suntem răniți în mod continuu din cauza îngustimei realității în care trăim, dăm vina pe viață și nu vedem necesitatea de a găsi puncte de vedere absolut noi. Toate ideile care au o putere transformatoare ne schimbă simțul realității. Acționează ca fermentele. (...) Un motiv pentru aceasta este că sufletul este îndreptat către simțuri, în timp ce ideile sunt percepute în interior ca fiind distincte de apariția lucrurilor exterioare (...)”


Și pentru că sunt în ”fermentație” și eu, prin toate ideile noi pe care le încorporez, mai ales în ultimul an, reflectam cu glas tare, mai bine zis cu mintea deschisă, cât este de provocator acum să atragi atenția oamenilor cu un curs despre natura invizibilă a lucrurilor și a omului, fără să apeși butonul ezotericului, sau fără să vii cu un lung și interminabil șir de dovezi științifice pentru a te argumenta. Și pregătesc, de fapt, terenul unei noi înțelegeri a invizibilului din noi, care implică schimbarea simțului timpului și realității.


Cursul introductiv SAS este o călătorie de dezvoltare personală folosind paradigma conștiinței cuantice - Fundamentul vieții și realității este conștiința. Acest cadru generează o viziune specifică asupra propriei vieți și a instrumentelor tale de schimbare și evoluție. Nu este o viziune ce se potrivește oricui, pentru că implică multă responsabilitate personală, curaj pentru asumarea schimbării, gândire critică (atenție nu criticistă) și disciplină. Desigur, e important să fii setat cu intenția potrivită și restul se învață pe parcurs, cu atât mai mai mult cu cât te transformi constant și înveți prin propria experiență. Se adresează celor care privesc invizibilul cu curiozitate și pasiune, cu atitudinea explorativă a unui om de știință, cu bucuria si voioșia unui copil și disciplina unui luptător pe calea cunoașterii.

Te aștept!


Când?

1 septembrie 2023

Investiție:

Bilet întreg: 450 ron

Bilet Gamma: 420 ron

Bilet SAS2011: 360 ron

Mai multe detalii și rezervare bilete : https://www.gamma-conference.com/event-details/scoala-de-activare-a-sinelui-curs-introductiv-modul-1-2023-09-01-15-00

Locație: Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1, bl. 928B, sc. A, etaj 1, ap. 01


conștiință, SAS, dezvoltare personală, invizibilul, timp

Comments


bottom of page