top of page

Noutăți

PROVOCAREA DIANEI_8 zile până la INSPIRE Consciousness

A paisprezecea zi. Exercițiul de ieri, poate, te-a eliberat de emoțiile care te copleșeau și, de asemenea, te-a ajutat să te folosești de meditație și exerciții de dezvoltare personală în rutina ta.


Astăzi vom continua să experimentăm starea de Prezență, de această dată, prin observarea naturii care ne înconjoară și conectarea cu aceasta, așa încât să ajungem în adâncul nostru.


A paisprezecea zi. Exercițiul de ieri, poate, te-a eliberat de emoțiile care au rămas și te copleșeau și, de asemenea, te-a ajutat să te folosești de meditație și exerciții de dezvoltare personală în rutina ta.  Astăzi vom continua să experimentăm stărea de Prezență, de această dată, prin observarea naturii care ne înconjoară și conectarea cu aceasta, încât să ajungem în adâncul nostru.


PROVOCAREA DIANEI 8 zile până la INSPIRE Consciousness


#1 - Mesajul zilei


"În tăcere, descoperi adâncul, și în el, te găsești pe tine însuți." - Jiddu Krishnamurti


#2 - Exercițiul călătorului


Astăzi, este ziua conectării cu natura. Caută o melodie cu sunete din natura, o fotografie sau un filmuleț sugestiv si retrage-te în tăcere...doar fii prezent în ceea ce auzi și vezi....lasă mintea să se odihnească în acel spațiu...

Pe parcursul zilei ascultă mai mult și vorbește mai puțin.

"În tăcere, descoperi adâncul, și în el, te găsești pe tine însuți." - Jiddu Krishnamurti

#3 - Să contemplăm


Știai de beneficiile tăcerii? Eliberează spațiul din interiorul minții, spațiu ce poate fi folosit pentru optimizarea ta imediată sau pentru dozarea energiei (planuri sau strategii pe termen lung). Sinele ne poate vorbi prin inspirație si intuiție.


#4 - Recapitularea zilei


Doar ascultă.....


FELICITĂRI, încă o săptămână încheiată! De două săptămâni construiești cu răbdare o nouă rețea neuronală! Ești arhitectul minții tale. Bravo pentru perseverență!


Aștept gândurile tale...

Continuăm mâine,

Diana,

un călător neobosit în Conștiință...PROVOCAREA DIANEI 8 zile până la INSPIRE Consciousness留言


bottom of page