top of page

Noutăți

Mindy te așteaptă la WPS 2023


În era digitalizării, îmbinarea modelelor de terapie clasice cu cele innovative ne ajută să adoptăm mai repede și mai sigur stilul de viață sănătos pe care ni-l dorim.


În cadrul acestui Workshop se va prezenta și experimenta o aplicație mobilă creată de Echipa Gamma în cadrului unui proiect de cercetare internațional ERASMUS. Aplicația de mobil, cu avatarul pe nume MINDY, este o aplicație destinată oricărei persoane, indiferent de vârstă, ce poate înțelege și interacționa cu avatarul, astfel încât să-și creeze, realizeze un echilibru între viața personală, profesională, familială și socială, integrând un nou stil de viață, cu accent pe prevenția în vederea menținerii sănătății fizice, mentale, emoționale și relaționale. Mindy, personajul principal al aplicației, este prietenul care te ajută să-ți construiești, prin exerciții zilnice, un stil de viață sănătos și te învață, într-un mod non-directiv și non invaziv, cum să-l menții pe termen lung.


Te așteptăm la WPS 2023 pentru a face cunoștință cu Mindy și a porni împreună în aventura stilului de viață sănătos.

Înscriere

Înscrierile se fac completând formularul de înscriere de pe site până pe data de 06.07.2023 cu plata imediată după generarea biletului de participare și primirea lui pe email, iar detalii despre conferință puteți solicita la telefon 0741 093 131.
35 views

Comments


bottom of page