top of page

Noutăți

INTUIȚIA - Tema Conferinței INSPIRE Consciousness 2023

INSPIRE Consciousness 2023 a fost un eveniment magnific, în care ne-am reunit, pe 9-10 decembrie 2023, pentru un scop comun: dezvoltare personală și experimentarea stării de bine.

Conferința Inspire s-a adresat atât psihologilor, cât și publicului larg, interesat de conceptele de dezvoltare personală, intuiție, conștiință și conectarea cu propriul sine, și a marcat, ca în fiecare an, Zilele Institutului GAMMA.Sesiunile Conferinței au fost sub forma unor workshop-uri practice, guvernate de conceptul de intuiție și folosirea ei în dezvoltare personală și vor fi detaliate, în perioada imediat următoare, prin diferite programe/ aplicații cu exerciții zilnice, articole și podcasturi, pe care echipa Gamma, coordonată de psih. Diana Ciubotaru, le pregătește. Printre sesiunile Conferinței INSPIRE s-au numărat:

-SuperBrain - SuperMind

-Codul manifestării corecte

-O viață în abundență

-Vindecarea de sine, prin activarea intuiției

-BluLife Concept - folosirea tehnologiei BLUROOM, pentru experimentarea stării de bine

-Mentoring Life - planificarea sănătății ca și prioritate

-Cum să oprim focul lent al inflamației


Următoarea ediție INSPIRE Consciousness va avea loc la Iași (cu transmitere și online), anul viitor, pe 12-13 octombrie 2024.

Până atunci, vă așteptăm cu drag la următoarele evenimente GAMMA de la finalul acestui an: Balul GAMMA (pe 17 decembrie, la Hotel Pleiada) și DREAMER - Crearea anului 2024 (pe 22 decembrie, la sediul Gamma Institute).

Comments


bottom of page