top of page

Noutăți

FAMILY ACADEMY - Program de fericire in familie

Cum ar fi daca tu si intreaga ta familie ati urma un program integrat, in care fiecare gaseste ceea ce cauta, iar relatiile dintre voi se imbunatatesc in mod vizibil?


Unicitatea sistemului familial a condus la crearea acestui concept de academie a familiei, care sa se plieze perfect pe nevoile fiecarui membru. Metodele pe care le vom folosi, implica toti membrii în cresterea sistemului, iar elementul nou adus în acest proiect este lucrul concret pe dinamica interioara si specifica fiecarei familii.


Inscrie-ti familia la FAMILY ACADEMY! - 21 noiembrie 2017, ora 18.00 - 20.00


FAMILY ACADEMY cuprinde:

  • GAMMA GENIUS KIDS - workshop-uri si activitati care elibereaza geniul din copilul tau si creeaza obiceiuri mentale sanatoase, pentru copii stabili emotional, curiosi si creativi. La Gamma Family Academy copilul va experimenta metode diferite de a-și descoperi resursele si potentialul, se va conecta la propriul sine, va observa ca a fi familie înseamna munca în echipa.

  • Cuplul Cuantic - vom creiona cuplul in care partenerii se bucura unul de altul, se doresc si se reinventeaza in co-creatie.

  • Familia Suverana - workshop-uri in care membrii familiei traiesc experienta de a fi impreuna, invata sa gestioneze situatiile dificile, iar intreaga familie devine o mini constiinta colectiva, in care parintii sunt "tonul si temperatura" acestei constiinte.

  • Femeia cu aripi - workshop-uri prin care femeia se elibereaza de perfectionism si competitie, redefinindu-si identitatea in afara acestor programe si isi mentine schimbarea in raport cu vechile sisteme (familia de origine, sistemul social, profesional).

  • Barbatul autentic - workshop-uri prin care barbatul isi redefineste identitatea in afara presiunii imaginii sociale si a luptei de putere, descoperindu-si puterea adevarata, performanta si echilibrul.

Comments


bottom of page