top of page

Noutăți

Despre NOI, Visatorii...


Când ești copil, întrebarea preferată a adulților este: „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Cel mic primește astfel permisiunea de a visa cu ochii deschiși. Iar Copilul visează un vis de adult: Vreau să fiu pompier, învățător, sirena, polițist, medic, cavaler, inorog, prințesă, psiholog, ponei... În acest mod, adultul ajută copilul să se proiecteze în viitor, însă de multe ori tot el este cel care îi „corectează” visul: „Ei, cum să devii inorog? Ce idee trăsnită!”.

Pe cei mari nu îi mai întreabă nimeni ce visează. Poate doar în sintagma: „Ce ai visat noaptea trecută?”, iar adulții pare ca au uitat că cele mai bune vise sunt cele cu ochii larg deschiși. De parcă restul viselor s-au terminat în copilărie, pentru că doar atunci aveam permisiunea să visăm.

Poate că nu toți ne-am urmat visele din copilărie, dar oare în ce măsură ele ne-au urmat pe noi? Cât de mult ne „bântuie” visele neîndeplinite? Și oare de ce avem nevoie ca să le îndeplinim? Visele nu intră în competiție unele cu altele, ele se împletesc într-un mănunchi de vise comune, mai puternice, prin care putem să ne construim impreuna o realitate alternativă.

Dacă ai visat vreodată cu ochii deschiși, vino să te alături comunității de visători, Creatori de Vise din Copilărie. Tu mai știi ce vrei să te faci când vei fi mare?

Vom afla împreună:

  • În ce vis esti acum si al cui este visul acesta.

  • Cât de mult mai crezi în visul tău din copilărie și de ce ai nevoie ca să îl transpui in AICI si ACUM.

  • Cum te pot ajuta ceilalți să îti îndeplinești VISUL?

Cu drag de visare, Psihoterapeut Mădălina Belcescu Gamma Conferences by Gamma Institute

te invitam sa-ti cunoastem copilul visator, vino la DREAMER https://www.gamma-conference.com/events/wps-dreamer

コメント


bottom of page