top of page

GAMMA history

De la relatii de dependenta la relatii iluminate


Indiferent daca traiti singur sau aveti un partener, cheia ramane aceasta: sa fiti prezent si sa va intensificati prezenta printr-o si mai profunda concentrare a atentiei in clipa Acum.

Pentru ca iubirea sa infloreasca este nevoie ca lumina prezentei dumneavoastra sa fie suficient de puternica, in asa fel incat gandirea sau corpul – durere sa nu poate prelua controlul si sa le confundati cu cine sunteti de fapt.

Constientizarea faptului ca esti Fiinta din spatele gandirii, linistea din spatele zgomotului mental, iubirea si bucuria din spatele durerii, inseamna libertate, salvare, iluminare.

Sa anulezi identificarea cu corpul – durere inseamna sa aduci prezenta in durere si, in acest fel, sa o transformi. Anularea identificarii cu gandirea inseamna a fi observatorul tacut al gandurilor si al comportamentului, si mai ales al tiparelor repetitive de gandire si al rolurilor jucate de catre ego.

Daca nu o mai investiti cu identitate, mintea isi pierde trasatura compulsiva, care fundamental inseamna impulsul compulsiv de a judeca si de a opune rezistenta fata de ceea ce este, lucru care creeaza conflict, drama si noi dureri. De fapt, in momentul in care critica inceteaza, prin acceptarea realitatii existente, v-ati eliberat de minte. Ati facut loc iubirii, bucuriei, pacii.