top of page

GAMMA history

Change the story schimba vieti!


Gamma - institut de psihologie, sanatate, educatie, cercetare. Suna pe de-o parte foarte interesant, iar pe de alta parte suna poate putin “fancy”. Ce se ascunde sub numele de Gamma? Nu stiu daca mi-ar ajunge o zi sa vorbesc despre tot ce am invatat, despre mine, despre oamenii din jur, despre evenimente la care asistam zilnic si totusi ne prefacem ca nu suntem acolo, iar cand spun asta ma refer la fenomenul de bullying. Cand am intrat prima data intr-un workshop Gamma, am fost sceptica, era prima data cand participam la un workshop de dezvoltare personala, sunt genul de persoana care analizeaza tot si absoarbe toata energia posibila. Pot sa spun ca de atunci pana acum, am invatat atat de multe lucruri...nici nu stiam ca este posibil sa inveti atat de multe despre tine, despre oameni, despre sentimente, despre emotii, intr-un timp atat de scurt, cu oameni atat de speciali.

Gamma de asemenea a demarat un proiect numit “Change the Story”, proiect care as spune eu, are scopul de a schimba vieti, iar aici intervin si eu, ca voluntar; iar asta mi-a influentat mult stima de sine, in bine desigur, simt ca am un scop, ca pot inspira, ca pot face o diferenta in lume si cred cu tarie ca daca influentezi o persoana in bine, ea la randul ei va face acelasi lucru altei persoane; iar pana sa realizezi, toata lumea din jur are o particica minuscula din gandurile tale bune si pozitive. Suna foarte idealist, dar eu chiar cred asta.

Ca voluntar in acest proiect, am participat la workshopuri, acele intalniri cu un grup restrans de persoane, cu un aspect practic, iar scopul lor este de a se concentra asupra unui domeniu de interes, pentru ca la final sa avem rezultate c