top of page

Noutăți

Ce vreau. Ce facem, când manifestăm corect

În seria de articole care a început ieri continuăm cu 2 idei, foarte importante pentru antrenamentul nostru.

Ce vreau și Ce ar trebui să facem, de fapt, când manifestăm corect realitatea.

Ce vreau și  Ce ar trebui să facem, de fapt, când manifestăm corect realitatea.

Ceea ce vreau se manifestă prin scopurile pe care le am și formularea lor prin intenția pe care o am și claritatea alinierii ei la sine. Starea de coerența este terenul de manifestare unde observatorul – Sine - colapseaza obiectivul (ce vreau) . În fizica cuantică se postulează ca totul este undă până la colapsarea funcție de undă sub forma particulei ( materie ). Deci este nevoie de un observator pentru a colapsa, crea un gand - și de la el o experiență reală - realitatea. Deci ce vreau este voința mea, care, din poziția Observatorului (observ obiectivul ca simbol) colapsează în fluxul constiintei.


Acest lucru se traduce prin scopuri și dorințe care mă mobilizează în acțiuni specifice. De exemplu cum acționăm când vreau ceva? Ne luptăm cu oamenii, locuri, situații, evenimente – încercăm sa ne găsim un loc în lume printre ceilalți. Asta împarte oamenii în categorii de tipul cei care reușesc și cei care nu, cei care speră și cei care manifestă. Vedem evenimente undeva în afara noastră și ne luptăm cu diverse obstacole pentru a-l atinge.


Cum ar trebui să facem, de fapt?


Răspunsul la această întrebare este împărțit în 3 etape:


Ce vreau și  Ce ar trebui să facem, de fapt, când manifestăm corect realitatea.

Etapa 1 – Totul incepe de la poziția Observatorului. Imaginează-ți că ești un Creator de realitate virtuală într-un laborator și vrei să setezi o scena din care vei face parte. O setezi cu atitudinea celui care știe ca o va experimenta și știe că experiența îi va aparține, nu te îndoiești de finalitatea acelei experiențe.

Doar te întrebi cum va fi și ce vei face când vei fi acolo, dar faptul că este posibilă, este de necontestat. Așadar, ești la începutul episodului tău și vrei să trasezi coordonatele generale ale evenimentului. De unde începi?

  • Fixează coordonatele spațio-temporale : unde se produce – detaliază cât mai multe amănunte : culori, indicatori care plasează acțiunea într-un loc anume identificabil (acasă, pe stradă, la servici, într-o zonă geografică anume) începi de la zona cea mai mică (sunt la masă, de exemplu) apoi faci un zoom și vezi scena din ce în ce mai de sus (unde este poziționat masa, ce se învecinează cu ea etc.) Apoi plasezi timpul și definești reperele aferente. Acest context spațio-temporal este o introducere pentru acțiunea pe care urmează să o observi și în care tu ești implicat. Acțiunea respectivă evidențiază cel mai bine, în cel mai bun si potivit mod posibil, dorința ta.

  • Să vedem cine, ce este în scena – să plasăm actorii și decorul relevant pentru dorință. Imaginatia joacă un rol important aici. Exact ca un regizor punem fiecare actor în rolul potrivit și rulează o mini-scenă pentru a verifica scenariul.

  • Și, acum, îți faci intrarea ta, pornind de la dorința pe care vrei să o experimentezi (poate fi un scurt moment al construcției ei, sau apogeul – tu decizi). Rulează momentul cu toate emoțiile, comportamentele și reacțiilor celorlalți, implicate.

  • Amintește-ți că ești Creatorul acestei realități, esti în laborator, deci în orice moment poți să oprești și să refaci scena până ajungi la imaginea dorită de tine.

Ne oprim aici pentru a putea avea timp de reflectat la cele spuse si vom reveni cu următorul articol unde vom vorbi despre a doua etapă si manifestarea codurilor gând.


Te așteptăm la SAS Avansați, draga Creatorule

Psih. Diana Ciubotaru și Echipa Gamma!Când?


29 septembrie 2023

Investiție:

Bilet întreg: 450 ron

Bilet Gamma: 420 ron

Bilet SAS2011: 360 ron

Locație: Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1, bl. 928B, sc. A, etaj 1, ap. 01


SAS, dezvoltare personală, știința fluxului conștiinței, Ce vreau, Ce facem, manifestăm corect

110 views

Commentaires


bottom of page