top of page

Noutăți

Calatoria psihoterapeutului in formare

...Sau cum au creat cursantii Scolii Sistemica de Formare - Gamma Institute o opera de arta din relatia terapeutica si procesul de schimbare.

In weekend-ul 2-4 martie 2018, grupa IS07 a experimentat ce inseamna calatoria terapeutului impreuna cu clientul, eliberarea emotiilor si conectarea la potentialul nelimitat pe care cei doi il pot folosi pentru o schimbare autentica. Am inceput calatoria inca de la primul telefon, am continuat cu crearea unei relatii terapeut-client plina de sens, am explorat cu respect povesti de viata si ne-am proiectat in viitor atunci cand schimbarea a fost vizibila nu doar pentru client si terapeut, ci si pentru ceilalti membri ai sistemului familial.


Cu toate ca a fost un modul de teorie in psihoterapia de familie si cuplu, am lucrat intens la modelarea identitatii terapeutice si la crearea sentimentului de incredere ca schimbarea se petrece atat timp cat esti autentic si ai curajul de a pleca in calatoria transformarii, indiferent cat de mult iti provoci programele mintii.


Cu onorare pentru aceasta calatorie,

psihoterapeut Raluca Ferchiu

Scoala Sistemica de Formare by Gamma Institute

Comments


bottom of page