top of page

Noutăți

FREEDOM - Iasi, 2019



Schimbarea este calatoria catre atingerea si experimentarea intregului nostru potential, iar noi, la Gamma, cream, contextul in care aceasta calatorie sa fie posibila, indiferent de destinatia pe care ne-o dorim. In fiecare an, ne concentram pe cate o provocare a acestei calatorii, iar anul acesta, 2019-2020, este anul castigarii si experimentarii LIBERTATII – a libertatii de exprimare a Sinelui, a libertatii de creare a realitatii pe care ne-o dorim, a eliberarii de programele limitative ale mintii si, mai ales, a sentimentului de libertate dat de coerenta dintre minte, corp si spirit si autenticitatea in manifestarea lor.

Am celebrat inceperea acestui an, pe 7 si 8 septembrie la Iasi, intr-un cadru in care corpul s-a conectat cu emotia, cu gandul si cu spiritul, activand autenticitatea si libertatea de A FI - la workshop-urile de dezvoltare personala FREEDOM.

Va multumim tuturor ca ati ales, in mod constient, sa participati la inceperea unui an plin de provocari, plin de creatie si de experimentare.

Va asteptam cu drag la urmatoarele evenimente GAMMA!

psih. Diana Ciubotaru si echipa GAMMA

bottom of page