Past events

Please reload

FREEDOM - Iasi, 2019

 

Schimbarea este calatoria catre atingerea si experimentarea intregului nostru potential, iar noi, la Gamma, cream, contextual in care aceasta calatorie sa fie posibila, indiferent de destinatia pe care ne-o dorim. In fiecare an, ne concentram pe cate o provocarea a acestei calatorii, iar anul acesta, 2019-2020, este anul castigarii si experimentarii LIBERTATII – a libertatii de exprimare a Sinelui, a libertatii de creare a realitatii pe care ne-o dorim, a eliberarii de programele limitative ale mintii si, mai ales, a sentimentului de libertate dat de coerenta dintre minte, corp si spirit si autenticitatea in manifestarea lor.

Am celebrat inceperea acestui an, pe 7 si 8 septembrie la Iasi, intr-un cadru in care corpul s-a conectat cu emotia, cu gandul si cu spiritul, activand autenticitatea si libertatea de A FI  - la workshop-urile de dezvoltare personala FREEDOM. 

Va multumim tuturor ca ati ales, in mod constient, sa participati la inceperea unui an plin de provocari, plin de creatie si de experimentare. 

Va asteptam cu drag la urmatoarele evenimente GAMMA!

psih. Diana Ciubotaru si echipa GAMMA
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Gamma

Psychology

Future

IASI, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1, interfon01

Iași

Tel: +40 741 093 131

contact@gammainstitute.ro

  • Gamma Institute
  • LinkedIn Social Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by GAMMA Institute

Gamma.

Psychology.

Future.