top of page

Noutăți

Vointa si intentia in campul cuantic

Am trait de atatea ori schimbarea…. Si de fiecare data am constatat ca nu vine dintr-o data. Ci incepuse deja, doar ca eu nu fusesem constienta. Ce vine dintr-o data e emotia schimbarii, starea asociata ei, care te inunda, te copleseste si fixeaza atat de frumos amintirea unui moment unic ca un punct stralucitor intr-un continuu al schimbarii.



Asadar, este deja intr-un proces al schimbarii. Eu te fac atent la detalii si pot sa te invat cum sa o consolidezi pentru a crea ceva stabil, nou, proaspat prin schimbare nu doar un cutremur cu suferinte si efort.

Despre asta este cursul de dezvoltare personala al scolii de Activare a Sinelui SAS. Despre schimbarea care vine in etape, pe rand, dupa experiente repetate, recaderi, intelegeri si invatare despre tine. Te descoperi in felii mici, te miri, te intrebi, te rezolvi ca pe o enigma! Te descifrezi, te intelegi. Apoi te depasesti. Apoi te daruiesti celorlalti in noua forma. Te lasi descoperit de ei. E loc de emotii noi, de ganduri noi. Si de relatii noi. Mintea se deschide ca o floare. Inima tresalta de emotii si nou. Iti simti spiritul viu in tine. Poate chiar devii “viu”, pulsezi. Nici nu stiai ca poti trai asa!


Prima descriere a cursului este in termenii procesului asa cum il simti din interior.

Iata a doua descriere a cursului pentru rabdatorii care au ajuns pana aici.

A cincea treapta de autocunoastere aduce in fata noastra provocarea de a trece de aparentele logicii mintii si de a accepta logica inimii eliberate de la treapta anterioara. Se spune deseori sa iei deciziile cu inima ca ele sunt cele mai sincere sau autentice. De fapt e reperul cel mai sigur ca ai luat decizia calauzit de sine – “inima ta e usoara ca o pana.”

In aceasta etapa inveti sa privesti indoielile mintii, frica ei de esec, planul ei de risc, teama ei ca nu va putea atinge dorintele tale… sa le privesti cu intelegerea celui care stie ca e un garant secret al inimii usoare – conectare la SINE (intentie)


Mintea care doreste si spera sa reuseasca e mintea care se bazeaza doar pe trecutul ei format din incercari si erori.

Mintea care vrea si atinge ce vrea, se lasa calauzita de conexiunea ei la SINE (intentie). Si cultiva aceasta conexiune pentru a genera un viitor bazat pe siguranta conexiunii mai mult decat pe trecut.


A vrea cu iubire inseamna sa simti ca nu esti singur in univers cu scopul tau, ci ca totul se orchestreaza intr-un mod subtil pentru manifestarea scopului tau.

Schimbarea inseamna sa inveti sa activezi aceasta stare ca si cum ai fi mereu indragostit de scopul tau si stii ca totul conspira pentru ca tu sa-ti implinesti in fiecare zi scopurile si visele.

Stii ac nu e felul obisnuit de a gandi al oamenilor dar e ceva ce poate fi cultivat si invatat. Poti invata sa-ti cultivi vointa prin iubirea de Sine lasandu-te calauzit de intentia sa.


Te astept cu drag la INSPIRE Love&Connect, psih. Diana Laura Ciubotaru






bottom of page