top of page

Noutăți

Tu cum iti creezi visul?


Visul face parte din destinul tau? Sau destinul face parte din visul tau? Cu siguranta ti-ai imaginat cum arata viitorul tau. Asa ca te intreb, cat de departe esti dispus sa mergi pentru a trai cel mai profund vis al tau? Sa dai glas acelui strigat pe care, deseori, l-ai inabusit, l-ai ascuns, de frica esecului, de teama ca te uiti catre ceva imposibil, care nu este pentru tine.

Esti un visator, dar nu iti lasi visele sa te inunde cu beatitudinea, cu nemarginirea si maretia lor. Ti-ai trimis visele in viitor, ca si cum te pregatesti in tot acest timp, cat ele te asteapta in vremurile ce vor veni. Ai uitat ca viitorul il creezi acum, in prezent, chiar in timp ce citesti aceste randuri. Te cuprinde un fior oarecum placut stiind ca ai puterea sa iti conturezi viitorul cu visele tale, asa e?

Visatorii asumati si-au unit puterea de manifestare cu convingerea ca propria persoana este singura responsabila de implinirea personala.

Tu cum iti creezi visul? Ce faci zi de zi pentru a ajunge in vis, sa fii visul?

Cu iubire fata de creatie iti trimit invitatia de a incepe sa conturezi viitorul in prezent, de a aduce la suprafata cel mai mare vis al tau si sa incepi sa faci primul pas. In acest wk vei descoperi:

  • Care este visul tau autentic, cum il diferentiezi de dorintele egotice

  • Ce rol joci in aducerea la viata

  • Care sunt resursele tale pentru a ajunge la manifestare

  • Cum sa iti creezi propriul program si propriile tehnici care sa te duca spre indeplinirea acelui vis

Cu drag, Psiholog Lavinia Gîtlan

Gamma Conferences by Gamma Institute

Te invit la Dreamer la Iasi, in luna mai 2018 pentru a experimenta la un atelier special creat de noi, visul nascut de tine. Inscrie-te aici https://www.gamma-conference.com/events/wps-dreamer

bottom of page