top of page

Noutăți

Kingdom of my Heart - workshop de dezvoltare personala la INSPIRE Love & Connect

Daca ti-ai vedea viata ca pe un regat, cum poti ajunge sa fii, sa te simti si sa gandesti ca un rege? Desi pusa in diferite cuvinte, aceasta poate ca este intrebarea cea mai incitanta pentru majoritatea oamenilor.



In incercarea de a raspunde intrebarii, ai citit carti, ai adunat cunoastere, ai intalnit oameni, ai cautat modele sau sfatuitori si totusi, incercarile de a experimenta schimbarea parca s-au zdrobit de zidurile rigide ale constiintei sociale. Ceea ce pareau adevaruri profunde in randurile unei carti sau intr-un spatiu de constientizare, se transforma in experiente dureroase atunci cand incercam sa le integram in realitatea cotidiana. E ca si cum ai trai in doua lumi si poarta dintre ele pare inchisa.


Altfel, poti trai experiente emotionale profunde ce par transformatoare si vindecatoare, dar dupa un timp, raman doar o palida amintire si pari prins in aceeasi bucla fara sfarsit, fara un sens logic sau o directie stabila. E ca si cum ai fi un rege prizonier in castelul sau, deconectat de realitatile regatului, sau un vesnic calator care nu reuseste sa treaca de zidurile cetatii. Oricare ar fi experienta, poarta pare a ramane inchisa, iar dupa multe incercari, deznadejdea isi face simtita prezenta.


Daca simti si tu ca ai nevoie de o cheie cu care sa conectezi cele doua lumi, te invitam sa pornim impreuna in cautarea ei. Ne dorim sa cream un spat

iu sigur, fara judecata si cu bucuria inimii deschise, in care filosofia teoretica devine pas cu pas, experienta vie, iar emotia hraneste gandirea creatoare.

Intai esti rege si apoi ai regatul, nu invers. Regalitatea este o stare interioara care-ti da libertatea si bucuria de a-ti crea regatul visat. E povestea cersetorului care isi aduce aminte ca e print, ca locul lui in sala tronului e garantat si destinul lui este sa fie rege. Orice poveste are un miez profund de adevar. Povestea de mai sus este, de fapt, povestea transformarii personale, de a alinia actiunile, sentimentele si gandurile tale la nevoile profunde ale fiintei.


Daca povestea aceasta vibreaza in interiorul tau, te asteptam sa pornim in calatoria transformarii ei in realitate.

Caii, armele si resursele magice se impart sambata, 10 noiembrie 2018, incepand cu ora 09.00 la evenimentul de dezvoltare personala INSPIRE Love&Connect.


Workshop sustinut de psihoterapeutii de familie si cuplu Raluca Ferchiu si Adrian Stogrea

Gamma Clinic Psychology by Gamma Institute





bottom of page