top of page

Noutăți

Gamma Dance Festival - Eveniment GRATUIT de dezvoltare personala


Suntem corp, minte, spirit, frecventa...si ne uneste un scop comun - Evolutia. Iar pentru a evolua e nevoie sa ne uitam in interiorul si exteriorul nostru, sa facem schimbari si sa dezvoltam abilitati pentru a ne adapta noii etape.

Asa ca noi, cei de la Gamma, am decis sa propagam schimbarea intr-un mod aparte, in care fiecare sa simta implinirea de a integra in procesul de schimbare si dezvoltare personala, stilul propriu si unicitatea. Iar pentru a celebra schimbarea in mod inedit, te invitam la GAMMA DANCE FESTIVAL - un eveniment gratuit de dezvoltare personala prin care:

  • constientizezi conexiunea dintre minte - emotii - corp si inveti cum sa ajungi la congruenta dintre ele;

  • experimentezi arta in toate formele ei si descoperi stilul tau preferat in procesul de dezvoltare personala;

  • iei contact cu instrumente inovative de lucru in procesul de schimbare - metode dezvoltate de echipa Gamma impreuna cu parteneri din tara si strainatate, in ultimii 2 ani;

  • identifici scopul tau de dezvoltare personala si inveti cum sa integrezi schimbarea in viata personala si profesionala.

Ce vom face la eveniment:

- vom prezenta proiectul si modul in care miscarea si dansul sunt folosite in procesul de schimbare

- vei participa la un workshop de dezvoltare personala prin dans-terapie si te vei conecta la propriul corp, la emotiile si gandurile tale, invatand cum sa le armonizezi

- vom prezenta metodele inovative prin art-terapie pe care le poti folosi atunci cand lucrezi in dezvoltare personala, profesionist si vei primi gratuit kitul complet de lucru dezvoltat in cadrul proiectului, discutand si modul in care putem, impreuna ca si comunitate de profesionisti, sa propagam schimbarea.


Evenimentul este GRATUIT, dezvoltat in cadrul proiectului ”LOVE Life and Dance: Expressive therapies for empowering youth”, coordonat de Gamma Institute si finantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.


Parteneri in proiect:

Universitatea Danubius, Galati

CEIPES, Palermo, Italia

Aspaym Castilla y Leon, Valladolid, Spania


Cand?

Duminica, 19 mai 2019

Ora 09.00 - 14.00


Unde?

Universitatea Mihail Kogalniceanu, str. Balusescu nr. 2, Iasi

Accesul este GRATUIT!


Va asteptam cu drag!

Psih. principal Diana Ciubotaru si echipa Gamma Institute



* Gamma Dance Festival se va desfasura in cadrul conferintei Weekend-ul Exploratorilor de Sine, eveniment anual de dezvoltare personala pentru toti cei pasionati de psihologie si dezvoltare personala. Pentru a avea acces la celalalte workshopuri din cadrul conferintei este necesar sa achitati taxa de participare. Pentru mai multe informatii accesati butonul "Inscrieri" sau link-urile de mai jos:



bottom of page