top of page

Noutăți

FREE MIND 1 - Capcana Abandonului

Un eveniment de dezvoltare personala pentru femei, prin care te eliberezi de capcana mentala a abandonului - marti, 27 februarie, ora 18.00 la Gamma Clinic Psychology din Iasi.

Primul workshop din seria FREE MIND abordeaza capcana abandonului - o capcana mentala care te face sa ai convingerea profunda ca ii vei pierde pe cei dragi si vei ramane izolat emotional. Aceasta capcana se instaleaza in primii ani de viata si este activata mai ales in relatiile apropiate, factorul declansator cel mai puternic fiind separarea de persoana iubita.

Iata cateva semne prin care iti dai seama daca aceasta capcana a abandonului iti afecteaza viata:

  • te ingrijorezi prea mult ca cei dragi vor pati ceva rau

  • te panichezi atunci cand partenerul sau cineva la care tii se retrage

  • ai foarte mare nevoie de ceilalti, fiindu-ti teama ca in final vei ramane singura.

Cum vom aborda capcana Abandonului in workshop-ul Free Mind 1. Abandonul - Daca ma parasesc toti?

  • iti identifici capcanele mentale care iti influenteaza viata in mod negativ si facem impreuna un plan concret de lucru pentru a te elibera de ele

  • identifici modul in care s-a format capcana abandonului si inveti cum sa fii atenta la situatiile care iti activeaza aceasta capcana

  • inveti modalitati concrete de interventie pentru a te elibera de gandurile si emotiile sabotoare ce te prind in capcana abandonului.




Te astept cu drag!

Gamma Clinic Psychology

by Gamma Institute






Investitie: 100 ron/modul. La plata in avans a workshop-ului beneficiezi de o reducere de 10% la urmatorul modul. Vezi intregul calendar pentru Iasi aici.

Cum ma inscriu?

Completeaza formularul de inscriere aici pentru a participa la acest eveniment.


bottom of page