vin., 17 mai

|

Universitatea Mihail Kogălniceanu

Weekend-ul Exploratorilor de Sine

Conferinta "Weekend-ul Exploratorilor de Sine" este evenimentul anual al celor pasionati de psihologie si dezvoltare personala

Registration is Closed
See other events
Weekend-ul Exploratorilor de Sine

Data si locatie

17 mai 2019, 15:00 – 19 mai 2019, 14:00

Universitatea Mihail Kogălniceanu, Strada Bălușescu 2, Iași 700309, România

Detalii despre eveniment

Conferinta "Weekend-ul Exploratorilor de Sine" este evenimentul anual al celor pasionati de psihologie si dezvoltare personala, si totodata, un prilej de intalnire, schimb de bune practici si nastere a unor idei noi, prin care fiecare poate aduce o schimbare la nivel individual, familial, la nivelul profesiei sale, dar si al comunitatii in care traieste.

Gamma Institute este gazda acestui eveniment, ajuns deja la a 4-a editie, iar in acest an, pe 17-19 mai 2019, vom petrece impreuna 3 zile in care cuvinte precum evolutie, libertate, integrare si inovatie vor aduce un plus vointei si puterii de schimbare a fiecaruia dintre noi.

Aceasta conferinta se adreseaza deopotriva celor care au participat la evenimentele anterioare organizate de Institutul de psihologie Gamma, dar si tuturor celor care, prin munca lor sau prin ceea ce intreprind zi de zi, vor sa aduca un aer proaspat, sa initieze o schimbare in propria viata si a celor cu care lucreaza.

Evenimentul va cuprinde sesiuni de lucru diverse, in care partea teoretica si cele mai noi abordari in domeniul psihologiei se vor impleti cu instrumente de lucru practice si exercitii de dezvoltare personala, inspirate din paradigma cuantica, psihoterapia sistemica si art-terapie.

Ce vei experimenta pe parcursul evenimentului:

- vei participa la Cursul initiatic de extindere a constiintei cuantice - "Vointa de creatie"

- vei participa la sesiuni practice de dezvoltare personala axate pe lucrul cu emotiile si legatura minte-emotii-corp

- vei experimenta tehnici expresive de dezvoltare personala (art-terapie prin muzica, miscare, dans)

- vei primi, pe langa mapa conferintei, un kit inovativ de lucru cu tinerii, prin tehnici expresive, dezvoltat de echipa Gamma impreuna cu partenerii internationali si vei invata cum il poti folosi pentru propria dezvoltare personala, dar si pentru procesul de schimbare al celor cu care lucrezi.

Alatura-te comunitatii celor pasionati de psihologie si dezvoltare personala si inscrie-te la WPS 2019!

Eveniment cu 20 credite pentru psihologii cu drept de libera practica in psihologie clinica si psihoterapie.

Programul conferintei:

- vineri, 17 mai: 15.30 - 20.00

- sambata, 18 mai: 09.30 - 17.00

- duminica, 19 mai: 09.30 - 14.00

Agenda conferitei

Bilete

Price

Quantity

Total

  • Bilet - Full Option

    RON 400

    Biletul pentru accesul complet la toate activitatile WPS , coffee breaks (cafea, ceai, apa si gustari) si mapa conferintei: fisele de lucru aferente atelierelor si cursului SAS- Curs de Reconstructie mentala, modul 5 Eu-Vointa; vouchere oferite de parteneri, pix, calendar Gamma, si alte surprize

    RON 400

    0