mie., 18 sept. | Centris

INSPIRE Love&Connect (1)

INSPIRE Love & Connect este un eveniment de dezvoltare personala organizat de Gamma Institute pentru toti cei interesati de tema constiintei si a aplicatiilor practice in sanatate, psihologie, educatie si well-being - pe 9-11 noiembrie, la Iasi, va invitam sa ne conectam la Sine, prin Iubire.
Inscrierile pentru conferinta s-au inchis. Va multumim pentru interes
INSPIRE Love&Connect (1)

Data si locatie

18 sept. 2019, 17:00 – 21:00
Centris, Strada Colonel Langa 17, Iași 700259, Romania

Detalii despre eveniment

Dragii nostri,

Iata ca suntem la a doua editie Inspire, conferinta anuala a celor pasionati de misterele Constiintei. Anul trecut ne-am lansat intr-o definire si constientizare a aspectelor constiintei.

Anul acesta vom lucra pe conexiunea iubirii in constiinta. De aici titlul Inspire Love & Connect. Am pregatit 3 zile de dezvoltare personala cu tema principala conectare la Sine prin Iubire.

Vom incepe vineri dupa amiaza cu o sesiune de lucru a Scolii de Activare a Sinelui – Love Your Mind, facilitata de psiholog principal Diana Ciubotaru. Sambata vom avea trei sesiuni de lucru, cu programul de dezvoltare personala: Taramul Inimii – Kingdom of Your Heart facilitat de psiholog Raluca Ferchiu si psihoterapeut sistemic Adrian Stogrea si o sesiune de dupa amiaza cu tema Love your body – secretele nutritiei in functie de grupele de sange, moderata de psihoterapeut sistemic Luminita Obreja. Duminica avem o sesiune cu tema -Tree of life Iubeste-ti Sinele – moderata de intreaga echipa Gamma.

Inspire Love & Connect este un prilej sa ne revedem, sa ne reconectam la prieteniile noastre, la dorinta noastra de evolutie, la placerea de a lucra impreuna. Fiecare intalnire cu voi a fost o lectie de invatare pentru echipa Gamma, un prilej comun de creatie si joc. Am creat un spatiu special, in care fiecare dintre noi si-a putut recunoaste Sinele si participarea sa la un “ceva” mai profund, unic, special. Un altfel de NOI in care Eu sunt SINE.

Noi am inceput pregatirile pentru eveniment. Voi deschideti-va mintea si inima, restul e co-creatie .

Vezi care este AGENDA evenimentului si care sunt SPEAKERII ce te vor inspira!

*Eveniment cu 20 credite CPR.

Bilete
Price
Quantity
Total
 • Voucher Gamma
  RON 360
  RON 360
  0
  RON 0
 • Bilet full-option
  RON 400
  RON 400
  0
  RON 0
 • Bilet pentru o zi
  RON 300
  RON 300
  0
  RON 0
 • Bilet Student
  RON 50
  RON 50
  0
  RON 0
TotalRON 0

Share This Event