mar., 21 nov. | Gamma Institute-Gamma Clinic Psychology

GAMMA FAMILY ACADEMY

Intalnire GRATUITA! Sesiune pentru adultii din familie! 21 noiembrie, ora 17.30 la Gamma Clinic Psychology
Evenimentul e inchis. Te asteptam la urmatorul!
GAMMA FAMILY ACADEMY

Data si locatie

21 nov. 2017, 17:30 – 20:30
Gamma Institute-Gamma Clinic Psychology, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi,, Iași 700722, Romania

Detalii despre eveniment

FAMILY ACADEMY cuprinde:

Gamma Genius Kids - workshop-uri si activitati care elibereaza geniul din copilul tau si creeaza obiceiuri mentale sanatoase, pentru copii stabili emotional, curiosi si creativi. La Gamma Family Academy copilul va experimenta metode diferite de a-și descoperi resursele si potentialul, se va conecta la propriul sine, va observa ca a fi familie înseamna munca în echipa.

Cuplul Cuantic - vom creiona cuplul in care partenerii se bucura unul de altul, se doresc si se reinventeaza in co-creatie.

Familia Suverana - workshop-uri in care membrii familiei traiesc experienta de a fi impreuna, invata sa gestioneze situatiile dificile, iar intreaga familie devine o mini constiinta colectiva, in care parintii sunt "tonul si temperatura" acestei constiinte.

Femeia cu aripi - workshop-uri prin care femeia se elibereaza de perfectionism si competitie, redefinindu-si identitatea in afara acestor programe si isi mentine schimbarea in raport cu vechile sisteme (familia de origine, sistemul social, profesional).

Barbatul autentic - workshop-uri prin care barbatul isi redefineste identitatea in afara presiunii imaginii sociale si a luptei de putere, descoperindu-si puterea adevarata, performanta si echilibrul.

Share This Event