mar., 11 iun. | Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog

Eu simt - curs initiatic de extindere a constiintei cuantice (1)

In final vine timpul IERTARII. Acest modul contine kit-ul complet al iertarii de sine, sa te lasi iertat, sa ierti pe oricine te-a ranit
Registration is Closed
Eu simt - curs initiatic de extindere a constiintei cuantice (1)

Data si locatie

11 iun. 2019, 16:00 – 20:00
Gamma Institute - Gamma Clinic Psycholog, Sos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, Iasi, 700722, Romania

Detalii despre eveniment

Scopul Cursului de Extindere a Constiintei Cuantice este de a oferi un cadru de lucru coerent, un set de instrumente complet practice si valide, un spatiu de intalniri si colaborare pentru cei care au aceeasi chemare launtrica de intalnire cu forta divina a Sinelui. Aici este un loc de intalnire a tuturor celor care au inceput calatoria dar nu au ajuns acolo unde sperau. Aceste cursuri de dezvoltare personala ofera posibilitatea metamorfozarii din cel care ai fost, in cel mai mare si dorit vis al tau. Asa cum mi-a spus cineva care a trecut prin metamorfoza, mi-am dat seama ca “ in trecut eram doar o farama din tot ceea ce puteam sa fiu”. Obiectivul final este de a produce transformarea mintii, si indirect a intregii fiinte, iar efectul in planul relational este schimbarea vietii.

Modul 4. Eu simt

Acest modul vine dupa o perioada in care relatiile au fost provocate prin simplul fapt ca te-ai observat si acceptat ca practici cele trei pozitii de victima-calau-salvator. La inceput ai tendinta sa te infurii, enervezi, resemnezi, lamentezi, sa te simti nedreptatit - same old story. Apoi te sperii cate ai putut contine.

In final vine timpul IERTARII. Acest modul contine kit-ul complet al iertarii de sine, sa te lasi iertat, sa ierti pe oricine te-a ranit.

Cand

16 aprilie 2019, ora 16.00 - 20.00

Unde

Gamma Institute, Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1, 928B, sc. A, etaj 1, ap. 01.

Investitie

- 350 pret intreg

- 320 pret cu reducere (cursantii SSF, cursantii SAS, clientii Gamma Clinic Psychology)

Bilete
Price
Quantity
Total
 • Bilet cu reducere
  RON 320
  RON 320
  0
  RON 0
 • Bilet intreg
  RON 350
  RON 350
  0
  RON 0
TotalRON 0

Share This Event