lun., 21 ian. | Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Autocunoasterea si observatorul cuantic

Noua imagine a omului arata cum se intrepatrund dimensiunile ce altadata erau separate – fizicul se uneste cu psihicul (gandire, emotie, comportament) si se armonizeaza cu spiritualul. Omul energetic este un om real ce poate fi perceput cu simturile tale externe si imbunatatite
Registration is Closed
Autocunoasterea si observatorul cuantic

Data si locatie

21 ian. 2019, 16:00 – 20:00
Iasi, Soseaua Nicolina nr. 1

Detalii despre eveniment

Noua imagine a omului arata cum se intrepatrund dimensiunile ce altadata erau separate – fizicul se uneste cu psihicul (gandire, emotie, comportament) si se armonizeaza cu spiritualul. Omul energetic este un om real ce poate fi perceput cu simturile tale externe si imbunatatite. Este o matrice sustinuta de creierul tau pe care o poti reprograma atunci cand intelegi procesul si ce instrumente sa folosesti.

Aici, in primul modul se construieste o poveste despre tine folosind alte cuvinte decat foloseai de obicei – constiinta, observator, cuantic, flux de constiinta captat neuronal, SINE, programarea mentala, constiinta colectiva versus individuala, benzi de frecvente ale constiintei, stari modificate de constiinta si altele.

Mintea reactioneaza la aceasta poveste si incepe sa se adapteze la ea, generand spontan noi rationamente, intelegeri, stari si emotii, si nu in ultimul rand Decizii. Astea toate duc catre noi experiente care se aduna cu rabdare, modul dupa modul ca dovezi ale schimbarii povestii tale. Se face prima schita de antrenament de tehnici noi pentru a mentine mintea in procesul ei de invatare.

Bilete
Price
Quantity
Total
 • Bilet cu reducere
  RON 320
  RON 320
  0
  RON 0
 • Bilet intreg
  RON 350
  RON 350
  0
  RON 0
TotalRON 0

Share This Event